Kontakt Intranetgruppen  
nyheds_molle.jpg
Minivindmølle
En Minivindmølle i haven kan afhængig af model, være tilstrækkeligt til at levere op til 70% energi til en gennemsnitlig husholdning.
Seneste lovgivning giver nu mulighed for at opsætte din egen minivindmølle på privat grund og tilslutte denne direkte til husstandens el-net*, men det kræver at minivindmøllen er typegodkendt af Risø/DTU, hvilket vores BAM minivindmøller er, dette sikrer dig at de overholder gældende regler mht. effekt, rotordiameter, lavt støjniveau.
TS-gruppen har set på muligheder for og regnet på potentialet for besparelser, afhængig af model og placering*, vil en mini vindmølle kunne producere op til 70 % af dit årlige strømforbrug** eksempelvis kan ejerne af en BAM 600, kan se frem til som estimeret faktuel effekt at spare op til 2.000 kWh årligt svarende til cirka 40% af el-forbruget, cirka kr. 3400,- på el-regningen, hvorfor der er tale om en ganske attraktiv tilbagebetalingstid på minivindmøllen alene, på omkring 5 til 6 år, hvorefter den producerede strøm vil være ren fornøjelse for en almindelig dansk familie med to børn, udover en økonomisk besparelse vil du også kunne reducere din årlige CO2-udledning med op til estimeret 1,4 tons. Med en levetid på mellem 15 og 20 år og med de forventede stigende energipriser i årene frem vil investeringen blot blive endnu bedre for forbrugerne.
Den reelle besparelse afhænger af flere relevante faktorer, bla. den geografiske placering i Danmark, ligesom placering og at de korrekte vindforhold er tilstede, er afgørende for møllens ydeevne. Hos TS-gruppen kan du på vores Build A Mill hjemmeside, downloade og bestille alt hvad du behøver for at sikre dig korrekt information, blandt andet kan du se vindforholdende i Danmark, netop dér hvor du bor og finde information om, Kort & Godt om vindkraft, vindmålere, effektmålere etc.

TS-gruppen ønsker at gøre de Danske forbrugere opmærksomme på de nye minivindmøller og deres muligheder i det vindblæste Danmark, hvorfor vi i løbet af april måned 2010 opsætter en minivindmølle hos de fleste TS-centre rundt i landet, kontakt vores hovedkontor eller dit lokale TS-center for nærmere info.

Bestil din Build a Mill, BAM600 kampagnemodel som samlesæt, komplet med alle nødvendige komponenter, herunder dansk montagevejledning, tårn, wire, beslag. Der kan tilkøbes en konisk mast i stedet for opsætning med wire mm..

Build a Mill, BAM 600 leveres i dag som ”stand alone” løsning med 12/24V modificeret sinus inverter til opkobling på batteri.

Build a Mill , BAM 600 til direkte opkobling på el-nettet*, skal installeres af en aut. El-installatør, der samtidigt indhenter de nødvendige driftstilladelser, dette afventer endelig myndighedsgodkendelse, forventet ikrafttrædelse den 1. Juli 2010.
* Afventer endelig myndighedsgodkendelse, forventes vedtaget den 11. maj 2010 med gældende virkning fra den 1. juli 2010.

Klik på dette link for yderligere info ! http://www.ts-gruppen.dk/buildamill
26-03-2010
Offentlige hjemmesider
Tilbage

nyheds_molle.jpgMinivindmølle
En Minivindmølle i haven kan afhængig af model, være tilstrækkeligt til at levere op til 70% energi til en gennemsnitlig husholdning.
COLOURBOX1030971_220_110_2.jpgUdskift oliefyret
og få tilskud til både jord-, luft-, fjern- og solvarme!
Har du en sikker jordforbindelse?Husk at tjekke dit HFI/HPFI-relæ
Siden 1. Juli 2008 har en fejlstrømsafbryder været  lovkrav i Danmark.
STOP TYVENEffektiv beskyttelse? - køb en kanon.
en tågekanon er et godt bud på en nem og effektiv tyverisikring.

Bliv ajour nu!

Bliv ajour med os og få de seneste
opdateringer og nyheder direkte i din mailboks

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrevet